Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

Μόνο Γυμνό - Live @ After Dark 14/2/2014

Δε χρειάζεται πλέον πολλά λόγια. Τους ξέρουμε! Τους ξέρουμε καλά κι όμως κάθε φορά μας παρουσιάζουν και κάτι καινούριο! 


Στον προηγούμενό τους δίσκο μας φώναζαν “Ανοίξτε τις πόρτες”. Τις πόρτες του μυαλού σας, της καρδιά σας! Τους ακούσαμε. Τις ανοίξαμε και βρεθήκαμε μπροστά σε τραγούδια που μας ξύπνησαν συναισθήματα. Τραγούδια όπως το ”Ήθελα να ‘μουν θεός”, το “Κι εγώ ονειρευόμουνα”. Μετά μας έβαλαν να κάνουμε ένα “Rock’n’roll party” κι όταν κουραστήκαμε μας έπιασαν απ’ το χέρι και μας είπαν ”Έλα μαζί – Πάμε”. Και ζήσαμε παρέα πολλές και όμορφες στιγμές. 

Ξανάρθαν όμως πάλι το 2014 με έναν καινούριο δίσκο με τον τίτλο “Δεν είμαστε νούμερα ρε, είμαστε Άνθρωποι” όπου μοστράρει στην πρώτη σειρά και το ομώνυμο τραγούδι τους. Κι αφού μας άνοιξαν τις πόρτες πριν τώρα μας λένε, βγες έξω και φώναξε “Είμαι Ελεύθερος” αλλά “ Το νου σου”. Να μη ξεχνιέσαι γιατί υπάρχει και ο άλλος δίπλα σου που πρέπει να του φωνάξεις ακόμα πιο δυνατά μέσα στ’ αυτί του “Ξύπνα μαλάκα”. Βλέπεις…, υπάρχουν πολλά “Ανθρωποπιθηκάκια” γύρω μας κι εσύ πρέπει να κρατάς χαρακτήρα. Πρέπει “Να είσαι η αγάπη” και να φοράς πάντα “Το φυλαχτό” που σου χάρισαν. Έτσι θα καταλάβεις ότι “Δε θέλει κόπο φίλε μου”, αλλά τρόπο! Και άσε την αύρα από “Το χειμωνιάτικο βράδυ” να σε πάει σε κόσμους ατίθασα ονειρικούς, απλούς και γνώριμους, παρέα με τις ψυχές που δε δέχτηκαν να τους βάλουν νούμερα “Στο εργοστάσιο”!

Οι Μόνο Γυμνό λοιπόν θα είναι μαζί μας την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014 στο χώρο του After Dark. Ιπποκράτους και Διδότου 31 – Εξάρχεια με μια αναφορά σε όλη τους τη δισκογραφία μέχρι τώρα παρουσιάζοντας μας για πρώτη φορά και τραγούδια από το καινούριο τους άλμπουμ. 

Παρέα τους έχουν μια νέα, δυνατή και πολλά υποσχόμενη μπάντα τους ”Τεστοστερόνη”. Μία μπάντα που σίγουρα θα αποκτήσει μια θέση μες στην καρδιά σας!

Δύο rock συγκροτήματα από τον χώρο της Ελληνόφωνης Rock Σκηνής, δίνουν τα χέρια και ενώνουν τις φωνές τους προσφέροντάς σας ένα 3ωρο δυνατό πρόγραμμα!

Ώρα έναρξης 22:00’ 
Τιμή εισόδου 5€

Το rockopolis δίνει δώρο στους αναγνώστες του 2 διπλές προσκλήσεις για το Live! Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook και μπείτε στην κλήρωση!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου