Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

33 Στροφές Live @ Γυάλινο Moυσικό Θέατρο UpStage - 27.10.2013

Αρκεί ένα ξόρκι για να αλλάξει τον τρόπο που αντιμετωπίζουμε ζωή μας;
Το μουσικό ξόρκι των 33 SΤΡΟΦΩΝ που πήρε εθιστικές διαστάσεις, γίνεται το σύνθημα για μία βραδιά γεμάτη φως, ένταση, χαμόγελα.

«Το καλοκαίρι έφυγε» κι εμείς επιστρέφουμε πιο ανανεωμένοι από ποτέ. Οι 33 ΣΤΡΟΦΕΣ έρχονται στο ΓΥΑΛΙΝΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ- UPSTAGE για να μας αποδείξουν πως η μουσική μπορεί να μας κάνει να φορέσουμε το πιο λαμπερό χαμόγελο και να πάρουμε τη ζωή στα χέρια μας. Είναι εδώ για να μας παρουσιάσουν την μουσική παράσταση «Όταν η μουσική γίνεται συναίσθημα» έχοντας στις αποσκευές τους το πρώτο τους τραγούδι «ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΥΓΩ».
Έχουν ετοιμάσει ένα πρόγραμμα με τραγούδια από το ευρύ φάσμα του ελληνικού έντεχνου και ροκ ρεπερτορίου με γνώμονα τα τραγούδια που έχουν αγαπηθεί και αντέχουν στο χρόνο. Να είστε σίγουροι πως η παρουσία τους αλλά και η δυναμική τους θα καλύψουν και τον πιο απαιτητικό ακροατή.

OPENING ACT : ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΝΕΣ ΣΚΙΕΣ

5 μουσικές διάνοιες συναντήθηκαν για να σκιαγραφήσουν το προφίλ της ελληνικής-ροκ σκηνής. Ένα νέο σχήμα γεμάτο όνειρα, προοπτικές έρχεται για να σας συστηθεί με τη δική του ταυτότητα.
Φωνητικά/Κιθάρα: Κώστας Ποταμιάνος
Μπάσσο: Σάκης Τσιαπόκης
Πλήκτρα/Κιθάρα: Γιάννης Μαδούρος
Κιθάρες: Σπύρος Τσαρούχης
Τύμπανα: Λάμπρος Γκόδρας



ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Που: Γυάλινο Μουσικό Θέατρο Upstage - Λ. Συγγρού 143
Πότε: Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2013
Ώρα: 22.30
Τηλέφωνο: 210 93 16 101
Χάρτης:
View Larger Map

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου