Δευτέρα 6 Μαΐου 2013

Mini Rock Festival @ K44 18/5/2013

Οι @fter_Maths είναι έναrock/alternative σχήμα απο την Αθήνα. Δημιουργήθηκαν το 2009 , ως studio project τηςDesy Belu και του Duru(μπασσίστα των Τσοπάνα Rave ,Transistor).
Ηχογράφησαν το πρώτο τους demo ,με τη βοήθεια φίλων μουσικών και επειδή αυτό έτυχε ευνοικών κριτικών, αποφάσισαν να συνεχίσουν ως μπάντα πλέον.
Το 2011 ηχογράφησαν το πρώτο τους ΕΡ με 5 τραγούδια, το οποίο έχει ήδη ραδιοφωνικά air-plays στην Ελλαδα (Best FM , Sport FM ,Atlantis FM κλπ) αλλά και σε web radios στην Ευρώπη ,θετικά reviews και ενα re-mix του τραγουδιού τους fateproof απο τον Spyreas Sid των Cyanna.
Προς το παρόν , κάνουν πρόβες με τα νέα μέλη τους για live εμφανίσεις και ετοιμάζουν ήδη τα νέα τραγούδια τους για το πρώτο τους cd. To πρώτο τους single για τον επερχόμενο δίσκο τους, λέγεται "Queen Elizabeth" , κυκλοφόρησε στις 10/4/13 και περιέχει 2 τραγούδια και ένα radio edition song.
H μίξη και η ηχογράφηση έγινε στα Artracks studios από τον Αλέξη Μπόλπαση και την παραγωγή υπογράφουν ο Α. Μπόλπασης και οι @fter Maths.


Ετοιμαστείτε λοιπόν να τους απολαύσετε live το Σάββατο 18 Μαΐου στο Mini Rock Festival! Μαζί τους θα βρίσκονται στην σκηνή οι Mind Departure και οι Solar Monkeys


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Που: Τώρα Κ44 - Κωνσταντινουπόλεως 44 Γκάζι
Πότε: Σάββατο 18 Μαΐου 2013
Ώρα: 22.00
Είσοδος Ελεύθερη
Τηλέφωνο: 210 3423560
Facebook Event: Εδώ
Χάρτης:




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου