Τετάρτη 8 Μαΐου 2013

Κυνηγοί Ονείρων: Παρουσίαση Συγκροτήματος




Οι Κυνηγοί Ονείρων, ξεκίνησαν το ταξίδι τους στο χώρο της ελληνόφωνης Ροκ σκηνής, το 2003. Ένα ταξίδι που έχει συμπεριλάβει 'στάσεις' στις περισσότερες live σκηνές της Αθήνας και συμμετοχές σε μεγάλα φεστιβάλ, εντός και εκτός Αττικής.
Από το 2005 ως το 2011 κυκλοφορούν τα demo «Κοινή Γη Ονείρων» και «Μια άλλη Οδύσσεια», το «Live στον Αέρα», το cd-single «Mordred», το live DVD «6 χρόνια Κυνηγοί Ονείρων» και το mini cd «Σε όνειρα άλλων», με διασκευές σε τραγούδια του Θάνου Μικρούτσικου, του Διονύση Σαββόπουλου και του Νίκου Ξυλούρη.
Τέλη του 2012 κυκλοφόρησε η πρώτη ολοκληρωμένη δουλειά τους με τίτλο «Ατλαντίδα». Ένα cd, το εισαγωγικό σημείωμα του οποίου, φέρει την υπογραφή του Θάνου Μικρούτσικου, περιλαμβάνει 10 δικά τους τραγούδια και αποτελεί ανεξάρτητη & αυτοχρηματοδοτούμενη παραγωγή του σχήματος.
Τον Ιανουάριο του 2013, κυκλοφορούν το cd single "Δαιμονικό Νανούρισμα" με εναλλακτικές εκτελέσεις 2 τραγουδιών από το άλμπουμ «ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ», τα Δαιμονικό Νανούρισμα και Ξωτικό.
Όμως το συγκρότημα δεν εφησυχάζει εδώ, καθώς ήδη δουλεύει νέες συνθέσεις, που αποτελούν το υλικό για το επόμενο ολοκληρωμένο άλμπουμ οι ηχογραφήσεις του οποίου έχουν ήδη ξεκινήσει.


Οι Κυνηγοί Ονείρων είναι οι :
Θοδωρής Γεωργόπουλος - Φωνή
Τάκης Κούκος - Κιθάρες
Ηλίας Καφούρος - Τύμπανα
Βασίλης Καραχούτης - Πλήκτρα
Γιώργος Γόνης -Κιθάρες          
Βίκυ Λαζάρου - Φωνή
Νίκος Γατομάτης - Μπάσο

Facebook Page: Εδώ
Jumping Fish Page: Εδώ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου