Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

Άννα Μπουρμά "Ονειροπόλος" Official Videoclip!

Είχαμε σήμερα την χαρά να λάβουμε ένα μήνυμα απο την Αννα Μπουρμά με το Official Videoclip του κομματιού "Ονειροπόλος". Ένα εξαιρετικό κομμάτι που προέκυψε απο την συνεργασία της με τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα. Όπως είπαμε το κομμάτι είναι εξαιρετικό και φυσικά το Video Clip δεν θα μπορούσε να είναι κατώτερο!


















Απολαύστε το εδώ:

Πλάνα απο τα γυρίσματα μπορείτε να δείτε εδώ:


Και το δελτίο τύπου:

Άννα Μπουρμά & Λαυρέντης Μαχαιρίτσας

 ‘’ΟΝΕΙΡΟΠΟΛΟΣ’’ Official Video-Clip

Το Οfficial Video-Clip του τραγουδιού ‘’ΟΝΕΙΡΟΠΟΛΟΣ’’ που ερμηνεύει η Άννα Μπουρμά με τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα  δημιούργησαν σπουδαστές του κολεγίου τέχνης & design AKTO στα πλαίσια του μαθήματος Technology in Design με υπεύθυνη καθηγήτρια την animator Aναστασία Δημητρά.  
Οι σπουδαστές χρησιμοποίησαν ποικίλα μέσα και μεθόδους έκφρασης, τα συνδύασαν με την φαντασία τους και δουλεύοντας σε πέντε ομάδες, δημιούργησαν 5 διαφορετικά και αξιόλογα Video- Clips.
Μετά από την επίσημη παρουσίαση και των 5 βίντεο στο κινηματοθέατρο ΤΡΙΑΝΟΝ στις 8 Μαρτίου, τα βίντεο μπήκαν σε ψηφοφορία στο διαδίκτυο μέσω της επίσημης σελίδας του ΑΚΤΟ .
Η ανταπόκριση του κόσμου και στις δύο παρουσιάσεις ήταν εντυπωσιακή, αγκάλιασαν την προσπάθεια των νέων αυτών παιδιών και μας έδωσαν την ψήφο τους.
Εκτός από την ψήφο του κοινού μια μεγάλη ομάδα ανθρώπων της τέχνης, της δημοσιογραφίας, του internet, της τηλεόρασης αλλά και καθηγητές του ΑΚΤΟ έδωσαν και αυτοί με την σειρά τους την ψήφο τους.


Το βίντεο που έλαβε τις περισσότερους ψήφους και επιλέχτηκε ως το  Official Video-Clip είναι το 3ο κατά σειρά που παρουσιάστηκε στο διαδίκτυο.

Η ομάδα Γ’  αποτελείται από τους σπουδαστές:
Μαρία Άννα Βλάσση
Άλκη Καμμένο
Νίκη Ελευθερίου
Sanja Percic
Η συντονίστρια Module και καθηγήτρια τμήματος Αναστασία Δήμητρα ήταν από την πρώτη στιγμή στο πλευρό των σπουδαστών έτσι ώστε να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό.
Οι νικητές κερδίζουν μια διανυκτέρευση στα Ξενοδοχεία Anatolia στην Θεσσαλονίκη και στο τέλος της ακαδημαϊκής χρονιάς θα τους απονεμηθούν τα τιμητικά διπλώματα τους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου