Σάββατο 6 Απριλίου 2013

Μ' ένα ποδήλατο ανεβάζουμε στροφές!

Κάθε τέτοια προσπάθεια πρέπει να επιβραβεύεται και να στηρίζεται. Το αναδημοσιεύω όπως το βρήκα:


Μ΄ ΕΝΑ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΑΝΕΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΡΟΦΕΣ !
Η μεγάλη ΠΟΔΗΛΑΤΟΒΟΛΤΑ του ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ
Κυριακή 7 Απριλίου ώρα 11.00 Καλλιμάρμαρο Στάδιο





Φέτος, που οι Θεραπευτικές Κοινότητες κλείνουν 30 χρόνια πορείας στην απεξάρτηση και προσφοράς στην κοινωνία, η Ανοιχτή Θεραπευτική Κοινότητα ΣΤΡΟΦΗ, η πρώτη Κοινότητα για έφηβους χρήστες και τις οικογένειές τους που δημιούργησε το ΚΕΘΕΑ, γιορτάζει με μια μεγάλη ποδηλατοβόλτα για μικρούς και μεγάλους.

Την Κυριακή 7 Απριλίου παίρνουμε φόρα με τα ποδήλατά μας από το Καλλιμάρμαρο Στάδιο μαζί με τον Γιώργο Αμυρά μέχρι το τέλος της διαδρομής, τη Λίμνη Βουλιαγμένης, όπου γύρω στις 3.00μμ μας περιμένουν με πολλή μουσική και τραγούδια η Γιώτα Νέγκα, ο Στάθης Δρογώσης, η Ραλλία Χρηστίδου και η μπάντα της ΣΤΡΟΦΗΣ. Σε αυτή τη μουσική γιορτή, οι φίλοι μας και εθελοντές καλλιτέχνες θα συναντηθούν και θα τραγουδήσουν μαζί με τα παιδιά της ΣΤΡΟΦΗΣ, σε μια συνεργασία που μας φέρνει πιο κοντά και δίνει την ευκαιρία για νέους κύκλους αλληλεπίδρασης και δημιουργίας

Γιατί ποδηλατοβόλτα; Γιατί το ΚΕΘΕΑ έχει παράδοση στις ποδηλατοδρομίες ως μέσο σύνδεσης των θεραπευτικών κοινοτήτων του με την κοινωνία. Γιατί το ποδήλατο συμβολίζει πολλά. Είναι ένα μέσο καθαρό που σέβεται το περιβάλλον, προσέχει τους πεζούς, απαιτεί προσπάθεια, καλή ισορροπία. Γιατί ο ποδηλάτης μαθαίνει να χαράζει πορεία, να συνεργάζεται, να προσηλώνεται στο στόχο του και ν’ αγωνίζεται να φθάσει στο τέρμα.

Ο δρόμος μπορεί να έχει εμπόδια, ανηφοριές, αλλά όταν έχεις παρέα, όνειρα, ελπίδα, αγάπη για τη ζωή και πίστη στον εαυτό σου δεν μπορεί παρά να πετύχεις. Γιατί η ζωή είναι σαν το ποδήλατο, πρέπει να κινείσαι συνέχεια για να μην πέσεις. Και ο σκοπός της ποδηλατοβόλτας του ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ είναι να στείλει μηνύματα ελπίδας και αισιοδοξίας σε όλους εκείνους που δίνουν καθημερινό αγώνα στα θεραπευτικά προγράμματα και σε όσους χρειάζονται την υποστήριξη μιας ανθρώπινης Κοινότητας, για να πάρουν το τιμόνι της ζωής τους σε μια πορεία καθαρής ζωής, μιας ζωής με νόημα.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους όσοι υποστηρίζουν αυτή τη διοργάνωση, καθώς επίσης την εταιρία Σταθερές Συγκοινωνίες Α.Ε για την ευκαιρία που μας δίνει από τα μέσα της, να διαδώσουμε τη δράση μας, και τους εκπροσώπους της Λίμνης Βουλιαγμένης, στο όμορφο φυσικό περιβάλλον της οποίας θα φιλοξενηθεί η μουσική γιορτή μας.

Για περισσότερες πληροφορίες και για άλλες ανακοινώσεις, μπορείτε να απευθυνθείτε στο τηλέφωνο : 210 8822122, ή να επισκεφτείτε τους παρακάτω ιστοτόπους: www.kethea-strofi.gr,www.facebook.com/ketheastrofi


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου